13.06.2017 — 12:53

Відбулось засідання обласної комісії з відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР

На засіданні Міжвідомчої комісії при Мінрегіоні України було визначено ряд зауважень до 13 об’єктів по Хмельницькій області, саме тому 12 червня відбулось засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук ознайомив учасників засідання із зауваженнями Мінрегіону до поданих проектів. Серед них відсутність комплексного підходу щодо впровадження заходів з енергоефективності по 3 об’єктах на суму 2469,8 тис.грн.; відсутність пакету документів по 2 об’єктах на суму 1808,47 тис.грн.; недостатня сума фінансування по 5 об’єктах на суму 13500,0 тис. грн.; неповний пакет документів 3 об’єкти на суму 2459,0 тис. гривень.

У ході засідання повторно заслухано Нетішинського та Дунаєвецького міських голів.

За результатами обговорення обласною комісією пропозицій щодо перерозподілу коштів вирішено:

включити до переліку перехідних проектів такі об’єкти:

– Водопровід (мережі водопостачання об’єкта цивільного призначення: водозабезпечення) у садибній забудові, м.Нетішин – будівництво, з обсягом фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 2680,0 тис. гривень;

– Очисні споруди та напірний колектор в м.Дунаївці (ІІ черга – напірний колектор, піскоуловлювачі, каналізаційна насосна станція) – реконструкція, з обсягом фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку 5000,0 тис. гривень.

збільшити обсяг фінансування з державного фонду регіонального розвитку таких проектів:

-Загальноосвітня школа в с.Залужжя по вул.Садовій, 1А Білогірського району – будівництво, (обсяг фінансування збільшено на 2676,87 тис.грн., становить – 7676,87 тис.грн.).

-Котельня по вул.Перемоги смт Понінка Полонського району – реконструкція з добудовою приміщення для встановлення твердопаливного котла, (обсяг фінансування збільшено на 96,0 тис.грн; становить – 896,0 тис.грн.)

-Дошкільний навчальний заклад Берездівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад- школа І-ІІІ ступенів” Берездівської сільської ради по вул.Суворова, 3. в с.Берездів Славутського району – капітальний ремонт будівлі, (обсяг фінансування збільшено  на 1000,0 тис.грн.; становить – 3124,5 тис.грн.)

-Самопливний каналізаційний колектор діаметром 800 мм від колодязя №554а до КНС-2 по вул. Паркова, 64 у м.Хмельницькому- реконструкція, обсяг фінансування збільшено на 500,0 тис.грн., становить – 2500,0 тис.грн.)