14.06.2017 — 11:57

Розпочався обласний тур Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

Сьогодні на базі обласного Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався II тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” в області. Конкурс проводиться спільно облдержадміністрацією, Міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях та ЦППК. Від облдержадміністрації в роботі конкурсного комітету бере участь т.в.о. заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Юрій Бирка.

Конкурс традиційно проводиться у двох номінаціях: “Кращий керівник” та “Кращий спеціаліст”. Журі оцінює публічний виступ учасників та виконання практичного завдання. Переможці обласного етапу представлятимуть область на всеукраїнському етапі. Слід зазначити, що службовці Хмельницької області неодноразово завойовували призові місця на республіканському етапі.

Попередньо відбулося засідання організаційного комітету конкурсу, де було обговорено порядок проведення заслуховування публічних виступів учасників та критерії їх оцінювання.

Далі Юрій Бирка та Микола Баюк, директор ЦППК, привітали учасників  конкурсу та коротко ознайомили з порядком проведення сьогоднішнього етапу.

“Ми з вами чітко повинні розуміти, що є представниками влади на місцях, а отже які б не були перипетії, маємо усвідомлювати, що за нами стоять люди. Тому ми з вами маємо бути взірцем звання держслужбовця,” – підкреслив Юрій Бирка у своїй промові. Також він побажав учасникам конкурсу успіху, наснаги та вдалого виступу.