15.06.2017 — 16:15

Працівники медичної галузі приймали вітання

15 червня, напередодні відзначення Дня медичного працівника заступник голови обласної державної адміністрації Валерій Олійник, голова обласної ради Михайло Загородний, секретар міської ради Михайло Кривак привітали працівників галузі охорони здоров’я.

Сьогодні і щоденно подяку Вам висловлюють тисячі жителів, яким ваші вмілі руки врятували життя, а теплі слова заспокоїли чимало сердець.

Зараз медики стоять на передовій і в сфері реформування медичної галузі.

Адже Президент Петро Порошенко наголошує: «нинішня реформа системи медичного обслуговування неможлива без вагомої підтримки, досвіду та прагнення змін на краще кожного медичного працівника й лікаря, і запорукою успіху є наші спільні зусилля на шляху до єдиної мети.»

Вітаючи учасників заходу, Валерій Олійник зазначив, що сучасні лікарні мають бути з найкращим діагностичним обладнанням, модернізованими та оновленими відділеннями, забезпеченими високоефективними медичними препаратами, ефективним лікуванням пацієнтів в комфортних умовах перебування, високопрофесійним і високооплачуваним медичним персоналом.

“Медична реформа змінить на краще статус кожного медичного працівника і забезпечить доступне лікування кожному громадянину. Звичайно важко жити в час змін, але разом маємо вчитись ефективно витрачати кошти з найкращими наслідками для суспільства. Шлях непростий, ним пройшли усі цивілізовані країни світу і нам, українцям,  він під силу”, – додав Валерій Цезарович.

На завершення посадовець побажав медичним працівникам витримки і наснаги в нелегкій, але святій справі – дарувати людям надію і радість.

Кращим представникам медичної галузі вручено відзнаки обласної державної адміністрації.