30.06.2017 — 15:41

Реалізація проекту «Слава Україні! – Героям Слава!»

З ініціативи Союзу Молодих Кінематографістів України сьогодні, 29 червня, відбувся прем’єрний показ кінострічки про Героїв України.

Реалізація проекту «Слава Україні! – Героям Слава!», в рамках якого у Хмельницькій області знято короткометражний фільм (хронометраж до 15 хвилин), здійснюються за сприяння голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука.

Даний проект складається з короткометражних фільмів, об’єднаних однією тематикою – героїзм та патріотизм сучасного українця, які складатимуть повнометражний кіноальманах.

Мета проекту – прокласти шлях до сердець українців, запалити вогонь віри в серцях тих, що вже втратили надію на яскраве майбутнє нашої держави; надихнути та підтримати тих, хто продовжує сподіватися та діяти. Цей фільм буде закликати українців та людей, небайдужих до України, відчути себе частиною великої культури і об’єднати свої зусилля у боротьбі за світле майбутнє української нації.

Один з трьох фільмів знятий про хмельницьких військовослужбовців. В стрічці автори намагалися екранізувати баладу “Про дві душі” та ставлення до бійців в сучасному соціумі.

Прем’єру кіноальманаху приурочать до Дня Збройних сил України.