04.07.2017 — 09:07

Юрій Бирка провів особистий прийом громадян

3 липня жителі Хмельниччини мали можливість звернутися із наболілими питаннями безпосереднього до керівництва області. Особистий прийом провів заступник голови-керівник апарату адміністрації Юрій Бирка.

За вирішенням проблем до посадовця звернувся 21 громадянин. Переважна більшість заяв надійшла з приводу отримання матеріальної допомоги, зокрема, на лікування, в тому числі і дороговартісне, а також для проведення ремонту будинку, що був пошкоджений внаслідок стихійного лиха.

Також звернення стосувались питання розширення онкогематологічного відділення обласної лікарні та покращення його матеріально-технічного і кадрового забезпечення, конфліктних земельних питань, пасажирських перевезень, благоустрою населеного пункту, а саме ремонту дороги та облаштування узбіч.

Юрій Ігорович уважно вислухав усіх, хто прийшов на особистий прийом, надав роз’яснення щодо порядку вирішення їх проблем, а також надав відповідні доручення окремим структурним підрозділам облдержадміністрації. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у терміни, передбачені законодавством.