07.07.2017 — 11:45

На Хмельниччині пройде Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”

За підтримки ГО “Ти не один” пройде Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”. Ця акція є заключним етапом проведеної у 2016 році за підтримки Мінкультури України Всеукраїнської культурно-мистецької акції “За мир і щастя в Україні”.

Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція розпочнеться 31.07.2017 року в м. Дніпро, пройде в усіх обласних центрах країни і закінчиться 24.08.2017 року на День Незалежності у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.

Зазначена акція має на меті значно розширити коло людей в усіх регіонах України, охочих приєднатися та своїми діями підтримати гасло акції “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Впродовж зазначеного періоду передбачається провезення виконаної дітьми та дорослими Картини Миру, (близько 10 000 дорослих та дітей) закріпленої на автомобілях, по всіх регіонах України та проведення масштабного презентаційно-мистецького заходу на центральній площі міста.

В рамках заходу будуть проведені благодійні аукціони українських художників під гаслом “Мистецтво лікує” (кошти від реалізації кожної картини буде перераховано на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер – класи з малювання.

У м. Хмельницький захід пройде 09.08.2017 року.