07.07.2017 — 12:38

Директор Департаменту Олег Омелянюк познайомився  з роботою ТДВ «Сатанівський консервний завод»

6 липня 2017 року із робочим візитом на ТДВ «Сатанівський консервний завод» побував директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Омелянюк.

«Сатанівський консервний завод» був побудований на базі прикордонної застави в січні 1947 року, відтоді й розпочався літопис плодоконсервника. Так, 17 грудня 1997 році, рішенням загальних зборів акціонерів завод було передано в оренду терміном на 20 років підприємцю Гуменному В.М. В той час на підприємстві налічувалось 17 чоловік штатних працівників. За 3 місяці було проведено капітальний ремонт котельні, і одного цеху. 12 квітня 1998 році була випущена перша продукція – оцет столовий.

Підприємство запрацювало з початку року, налічується 70 чоловік штатних працівників.  На даний період підприємство стабільно працює за добу виробляють близька 25 тисяч банок консервів.

Асортимент випущеної продукції підприємства складає 49 видів. Перспективою розвитку даного підприємства є те, що здійснюється впровадження нових видів обладнання та технологій, автоматизація діючого обладнання. За допомогою всіх цих процесів якість готової продукції буде покращеною і виготовлені консерви будуть більш конкурентоспроможними в порівнянні з ринковими.

Завод працює під замовлення. На українсько-польській лінії для виробництва натуральних продуктів використовується вітчизняна сировина. В перспективі розробляється впровадження нових ліній для розливу мінеральних вод типу «Нафтуся», «Збручанська» та інших продуктів.