07.07.2017 — 14:28

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі)

З 30 червня по 04 липня 2017 року на одному із найкращих кордодромів Європи у м. Стрий Львівської області Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Національною Українською Федерацією автомодельного спорту та Стрийською міською станцією юних техніків були проведені Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі).

Змагання зібрали учасників з 6 областей. Хмельницьку область представила команда Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, під керівництвом керівника гуртка автомоделювання, майстра спорту міжнародного класу з автомодельного спорту Штефка Михайла Семеновича, який був нагороджений грамотою Українського державного центру позашкільної освіти за підготовку команди-бронзового призера.

У заліку серед обласних команд перше місце посіла команда Львівської області, друге – Черкаської області, третє – Хмельницької області. Команда нашої області також була нагороджена дипломом за третє місце у змаганнях на Кубок Галичини з автомодельного спорту.

В особистому заліку юні автомоделісти отримали дипломи, срібні та бронзові медалі. Зокрема, ІІ місце в класі моделей  «К-1» та  ІІІ місце у класі моделей «К2» посів Катерняк Вадим, студент І курсу Хмельницького політехнічного коледжу, ІІ місце у класі моделей «ЕЛ-1» виборов Димков Володимир, учень 7 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу     № 10, та грамотою «За волю до перемоги» був нагороджений Даніїл Боднар, учень 7 класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів   № 18 ім. В. Чорновола.

Вітаємо юних автомоделістів Хмельниччини та бажаємо успіхів у підкоренні нових спортивних вершин!