10.07.2017 — 10:41

Студенти Кам`янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну захистили дипломні проекти

У Кам`янець-Подільському коледжі будівництва, архітектури та дизайну відбувся захист дипломних проектів студентів спеціальностей «Архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр» та «Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн».

Державну кваліфікаційну комісію очолила головний архітектор Хмельницької області – Ірина Дунаєвська.

Також на захисті були присутні студенти молодших курсів, абітурієнти, батьки, роботодавці та інші.

Тематика дипломних проектів відрізнялась різноманітністю і актуальністю.

Ряд студентів виконували проекти за реальним замовленням: Нікіта Шопін – «Сакральна споруда», Іван Стасюк – «Фруктовий бар із житлом власника», Олена Сікорська – «Реконструкція та благоустрій дитячих майданчиків» тощо.

Чотири студенти у рамках дипломного проектування представили на розгляд ДКК цікаві проектні рішення з благоустрою території м. Кам`янця – Подільського:  Дарій Богдан із проектом впорядкування скверу «Молодіжний»; Дмитро Омельчук із благоустроєм скверу «Гунські криниці»; Ростислав Булка та Влада Білоус – комплексний благоустрій відпочинкової зони мікрорайону «Жовтневий». Ці проекти у вересні 2017 року візьмуть участь у міському архітектурному конкурсі, який оголосила міська рада Кам’янця-Подільського.

Не залишився поза увагою дипломний проект студентки Олени Назаренко на тему «Дитяче відділення трансплантації кісткового мозку». Ця тема є надзвичайно болючою для сьогодення так, як в наший країні катастрофічно бракує таких закладів.

Після захисту дипломних проектів п’ятьом студентам було зроблено пропозиції з працевлаштування.

На підсумковому засідання за результатами захисту дипломних проектів Голова ДКК Ірина Дунаєвська відзначила високоякісну підготовку студентів коледжу.

 

За матеріалами  відділу містобудування та архітектури.