12.07.2017 — 16:40

Працює некомерційний, волонтерський проект Українське торговельне представництво в КНР

Повідомляємо, що майже рік як працює некомерційний, волонтерський проект Українське торговельне представництво в КНР (далі – Представництво) (http://uatmic.com).

Представництво контактує з Канцелярією Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні.

Завдяки тому, що сайт Представництва розміщено в спеціальній економічній зоні Гонконг, забезпечено швидкий доступ до нього для користувачів з Китаю (на відміну від сайтів, що розмішені в Україні). Необхідно зауважити, що в Китаї через обмеження каналу для іноземного трафіку, дуже повільно відкриваються іноземні сайти, а деякі не працюють взагалі.

Сайт Представництва проіндексовано в китайській пошуковій системі Baidu (пошукова система Google в Китаї не працює!). Baidu – найпопулярніша пошукова система в КНР. Завдяки такій індексації в Baidu інформація про українські компанії, що розміщена на сайті Представництва, легко знаходиться китайськими користувачами.

На сайті Українського торговельного представництва в КНР розміщені пропозиції українських експортерів товарів і послуг китайською мовою та китайських експортерів – українською мовою. Також на сайті розміщена інформація про попит українських компаній на товари і послуги з Китаю, та інформація про попит китайських компаній на товари і послуги з України.

На сайті Представництва пропозиції українських організацій умовно поділяються на два блоки: товари та послуги. Класифікація товарів проведена на підставі УКТЗЕД. Класифікація послуг – на підставі розробленої ООН Міжнародної класифікації основних продуктів (Central Products Classification (CPC)).

Для розміщення інформації на сайті Представництва необхідно заповнити форму на сторінці «Додати компанію». Ця інформація буде розміщена на сайті Українського торговельного представництва в КНР.