17.07.2017 — 16:37

21-22 листопада 2017 року в Пекіні (Китайська Народна Республіка)  відбудеться Ярмарка китайських інвестицій за кордоном COIFAIR – 2017. COIFAIR – 2017 є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори.

21-22 листопада 2017 року в Пекіні (Китайська Народна Республіка)  відбудеться Ярмарка китайських інвестицій за кордоном COIFAIR – 2017.

COIFAIR – 2017 є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори.

Головні партнери: Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програма розвитку ООН.

 Напрямки та секції роботи COIFAIR: електроенергетика, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв’язок, машинобудування та металообробка, хімічна та нафтохімічна промисловість, фармацевтична промисловість, внутрішня і зовнішня торгівля, фінанси, кредит, страхування та інші.

COIFAIR – 2017 збирає представників підприємств реального сектора економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, експертів та працівників науково-дослідних об’єднань.

Ярмарка об’єднує представників більш, ніж зі 100 країн. У попередніх роках кількість інвестиційних проектів перевищила дві тисячі, а загальна вартість угод досягла 4 млрд. дол. СІЛА.

У COIFAIR – 2017 планують взяти участь близько 1000 великих державних і приватних підприємств.

Ярмарка надає можливість її учасникам протягом декількох днів провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в області залучення інвестицій, отримати фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва.

За підтримки Посольства України в Китаї на українському стенді готується презентація «День України».

 Виконавчий комітет Асоціації Українсько-Китайського Співробітництва  запрошує представників державного та приватного сектору Хмельниччини взяти участь на колективному стенді України.

При ранньому бронюванні місця в липні-серпні передбачені знижки. Контактна особа – Сергій Гмиря тел.(044)285-70- 52; e-mail: [email protected]

Додатково Асоціація Українсько-Китайського Співробітництва готова надати допомогу в підготовці інвестиційних проектів, сприяти в організації брифінгів, презентацій та зустрічей В&В з представниками китайських інвестиційних компаній та профільних міністерств КНР, а також допомогти в оформленні віз, замовленні авіаквитків, бронюванні готелів, зустрічі в аеропорту, послугах перекладачів.

Умови участі з калькуляцією витрат та дизайном стенду (посилання на документ, що додається).

УМОВИ УЧАСТІ_COIFAIR-2017