07.08.2017 — 15:14

Заступник голови – керівник апарату адміністрації Юрій Бирка здійснив особистий прийом громадян

Сьогодні, 7 серпня, заступник голови – керівник апарату адміністрації Юрій Бирка здійснив особистий прийом громадян.

  

Чимало питань, які потребують допомоги від представників органів влади, чи поради у вирішенні спірних питань озвучено під час прийому громадян.

Так, жителі області звернулись з різноманітними питаннями, зокрема вирішення спірного земельного питання, отримання матеріальної допомоги на лікування, роз’яснення трудового та пенсійного законодавства.

Крім цього, одне з порушених питань стосувалось виділення коштів на виготовлення та встановлення пам’ятнику учаснику антитерористичної операції. Юрій Ігорович запевнив заявника, що в обов’язковому порядку допоможе у вирішенні даного питання, та зробить усе можливе для допомоги сім’ї потерпілого, адже завдяки відвазі військових, що перебувають на сході, ми тут живемо під мирним небом.

Також, одним з проблемних питань, з яким звернулись у ході прийому громадян, є робота ТОВ «Центр інноваційно-будівельних технологій», діяльність якого наносить шкідливий вплив на екологічне середовище та впливає на здоров’я людей, що проживають на прилежній території.

Наразі, щодо діяльності даного підприємства проводиться досудове розслідування.

Усі порушені питання перебуватимуть на контролі в обласній державні адміністрації, та за результатами розгляду проінформовані заявники у відведений законодавством термін.