07.08.2017 — 10:34

Спортивно – масовий захід з нагоди святкування Дня селища Дунаївці

6 серпня обласний центр спільно з Дунаєвецьким селищним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”  провели спортивно – масовий захід в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» з нагоди Дня селища Дунаївці. У програмі заходу: змагання  з дартсу серед юнаків та дівчат, армспорт та гирьовий спорт серед чоловіків. Участь взяли  близько 110 учасників.

Мета даного заходу: залучення широких верств населення до фізичного активного дозвілля у місцях масового відпочинку, ставлення спорту на служіння гармонійному розвитку людини з наміром підтримати встановлення мирного суспільства, яке зацікавлене в збереженні людської гідності, протиставлення здорового способу життя шкідливими звичками – наркоманії, палінню, алкоголізму, формування здорового способу життя, виховання щоденної потреби до занять фізичною культурою і спортом.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушевта директор селищного ЦФЗН «Спорт для всіх» – Сергій Войцехівський.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Тузов Олександр, ІІ місце – Артковський Максим, ІІІ місце – Тарасюк Іван; серед дівчат І місце – Тузова Діана, ІІ місце – Тузова Іванна, ІІІ місце – Корженівська Лідія.

З гирьового спорту серед чоловіків: І місце – Давибіда Ярослав, ІІ місце – Шевчук Олександр, ІІІ місце – Юрчак Костянтин;

з армспорту:  І місце – Юрчак Костянтин, ІІ місце – Шевчук Олександр, ІІІ місце – Рибак Сергій.

Призери змагань нагороджені грамотами, брелками, вимпелами  та призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх”.

На честь 103-річчя святкування Дня селища  Дунаївці виступив багаторазовий чемпіон світу з гирьового спорту, 70 – річний Володимир Копичинський, який підняв гирю 103 рази. Так, саме він -шанований сивочолий ветеран – майстер спорту СРСР, багаторазовий переможець міжнародних, всесоюзних та всеукраїнських змагань з гирьового спорту і важкої атлетики.