10.08.2017 — 15:43

Олег Гуменний привітав працівників будівельної галузі

   

Сьогодні, напередодні відзначення Дня будівельника т.в.о. заступника голови Олег Гуменний, заступник голови обласної ради Валерій Лесков, представники міської ради привітали працівників будівельної галузі з їх професійним святом.

Будівельник це не просто професія, це особливе призначення в житті, адже будівельна галузь завжди буде провідною у народному господарстві.

Неможливо уявити розбудову будь-якої території без неоціненого вкладу будівельників, щоденна тяжка праця яких вносить беззаперечний вклад в розвиток області.

І вже сьогодні в області відбувається побудова важливих об’єктів, таких як нові школи, відділення лікарень, житлові будинки, промислові підприємства та заводи.

«За 2016 рік обсяги будівництва склали більше 1,5 млн. грн., що на 7,4 % більше ніж у попередньому році, а у поточному році на фінансування інвестиційних проектів передбачено виділити 400 млн. грн., – зазначив Олег Вікторович, – загалом, за перше півріччя будівельниками збудовано 50 багатоповерхових будинки, будується насіннєвий завод та сучасна ТЕС у м. Кам’янець-Подільський, соєво-екстрактний завод у Старосинявському районі».

Задля відзначення кращих представників будівельної галузі Олег Вікторович висловив слова побажання та вручив відзнаки обласної державної адміністрації та цінні подарунки.