18.08.2017 — 16:04

Робочий візит в.о. голови Державної служби України з безпеки на транспорті В’ячеслава Дідківського на Хмельниччину

Сьогодні виконуючий обов’язки голови Державної служби України з безпеки на транспорті В’ячеслав Дідківський в рамках робочого візиту відвідав Хмельниччину. Розпочалася робоча поїздка з огляду будівництва нових майданчиків габаритно-вагового контролю. Сьогодні на Хмельниччині запускаються три такі майданчики, найблищим часом заплановано відкрити  ще таких три.

Далі В’ячеслав Дідківський проінспектував роботу пункту видачі дозволів у Хмельницькому та зустрівся з т.в.о. заступника голови адміністрації Олегом Гуменним. Посадовці обговорили питання співпраці і підтримки в частині удосконалення законодавчої бази, що дасть можливість збільшити чисельність інспекторів на Хмельниччині, що в свою чергу забезпечить мобільнішу та ефективнішу їх роботу на дорогах області. Крім цього, посадовці обговорили можливість та перспективи збільшення габаритно-вагових комплексів, які розміщуватимуться на спеціально облаштованих майданчиках. 

Також під час зустрічі обговорювалося питання боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями та запровадження спільних заходів, направлених на партнерство та співпрацю для досягнення спільних цілей.

В’ячеслав Миколайович розповів про плани на майбутнє, а саме запровадження жовтих номерів для таксі, запровадження в тестовому режимі відео реєстраторів та закупівлю нових габаритно-вагових комплексів.

На завершення зустрічі високопосадовець подякував адміністрації за підтримку та сприяння у роботі Хмельницького управління Укртрансбезпеки.

У ході робочої поїздки в.о. голови Укртрансбезпеки презентував пілотний проект з використання відео реєстраторів під час рейдового відпрацювання працівниками управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області. Продемонстровано моделі, в яких відео реєстратори вмонтовані в окуляри, а також відео реєстратори з кріпленням на верхньому одязі інспектора.

За словами В’ячеслава Миколайовича, метою запровадження пілотного проекту є виявлення всіх сильних та слабких сторін в роботі працівників Укртрансбезпеки при рейдових перевірках, розроблення  рекомендацій, аби усунути недоліки, щоб в майбутньому допомогти інспекторам ще на крок наблизитися до європейських стандартів роботи.

Після цього, виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з безпеки на транспорті разом з начальником Управління Укртрансбезпеки в Хмельницькій області Віталієм Дзюбою вручили інспекторам Управління Укртрансбезпеки в Хмельницькій області відео реєстратори.

В свою чергу, начальник Управління Укртрансбезпеки в Хмельницькій області Віталій Дзюба, додав, що за результатами аналізу роботи усіх управлінь, Головою Державної служби України з безпеки на транспорті, було прийнято рішення включити Хмельницьку область до даного пілотного проекту.

“Приємно відзначити, що ініціатива запровадження такого пілотного проекту пролунала від працівників нашого управління, – зазначив Віталій Петрович, – Сподіваюся, що за допомогою цього проекту працівники управління покращуватимуть  результати своєї роботи на теренах області”.

На завершення офіційної поїздки відбудеться відкриття бази стоянки малих та маломірних суден на узбережжі р. Дністер у с. Врублівці, Камянець-Подільського р-ну, Хмельницької області.