19.08.2017 — 12:36

Робочий візит аграріїв Хмельниччини до Республіки Білорусь

16-18 серпня 2017 року делегація аграріїв Хмельниччини, на чолі з представниками Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, побувала з робочим візитом у Республіці Білорусь. В рамках поїздки виробником СП ТОВ «ФА-уН» була проведена презентація біоконсерванта «СИЛА – ПРАЙМ»  для  силосу та сінажу  з ціллю реалізації препарату на території України.

Участь у делегації також взяли голова Старокостянтинівської районної державної адміністрації, керівники і спеціалісти сільськогосподарських підприємств області – всього 19 чоловік.

Консервант «СИЛА – ПРАЙМ» дозволяє забезпечити збереження поживних речовин на рівні 95-97 % на рівні по відношенню до вихідної масі і додатково отримати на кожній тонні силосу до 56 кормових одиниць, і  сприяє кращій перетравності поживних речовин заготовленого корму, що забезпечує зниження собівартості кормової одиниці силосованих кормів до 50 % у порівнянні з кормами, заготовленими з використанням менш ефективно біоконсерванта.

Метою візиту було визначено проведення спільних зустрічей, запровадження нових технологій в утриманні тварин, заготівлі і зберіганні кормів,розвиток тваринництва, обмін досвідом та налагодження бізнес-контактів.

Учасники делегації познайомилися  з організацією роботи виконавчої влади Брестського району, з робото молочнотоварної ферми СП «Остромечево» і заводу по виготовленню біоконсерванта, який використовується для заготівлі і зберіганні силосу і сінажу.

За матеріалами Департаменту АПР