31.08.2017 — 10:36

Створення нового освітнього простору в рамках реалізації концепції „Нова українська школа”

За інформацією управління регіонального розвитку та будівництва обласної державної адміністрації, в рамках реалізації концепції “Нова українська школа”, у Хмельницькій області визначено три проекти по створенню нового освітнього простору в школах у 2017 році, а саме:

-створення умов для надання високоякісних освітніх послуг через реалізацію проекту – ЗНЗ I-III ступенів № 1 по вул. К. Острозького, 40 в м. Старокостянтинів – капітальний ремонт.

Ескіз фойє школи

Ескіз кабінету фізики

Ескіз кабінету хімії

-капітальний ремонт фасадів (утеплення) Судилківької ЗОШ I-III ступенів Судилківської сільської ради Шепетівського району.-реконструкція та модернізація приміщень Чемеровецького навчально-виховного комплексу № 1 „ЗОШ I-III ступенів, ліцей та міжшкільний навчально-виробничий комбінат смт. Чемерівці”.

Фінансування цих проектів здійснюється за рахунок коштів державного бюджету: з Державного фонду регіонального розвитку, за рахунок коштів з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ, коштів з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, коштів освітньої субвенції; а також коштів місцевих бюджетів: обласного, міських, селищних та сільських рад.

Загальна кошторисна вартість проектів орієнтовно складатиме:

ЗНЗ I-III ступенів № 1 по вул. К. Острозького, 40 в м. Старокостянтинові – 17345,332 тис. грн.

Судилківька ЗОШ I-III ступенів Судилківської сільської ради Шепетівського району – 13351,688 тис. грн.

Чемеровецький навчально-виховний комплекс № 1 „ЗОШ I-III ступенів, ліцей та міжшкільний навчально-виробничий комбінат смт. Чемерівці” – 8839,975 тис. грн.

Основною метою цих проектів є забезпечення необхідних умов, засобів і технології для навчання учнів, виховання і соціалізації конкурентноздатних випускників; забезпечення економії енергетичних ресурсів; створення  належних умов для забезпечення навчального процесу, які відповідають вимогам безпеки життєдіяльності.

Термін реалізації проектів 2017-2018 роки.