01.09.2017 — 10:36

Хмельниччину з ознайомчим візитом відвідали потенційні іноземні інвестори

Надзвичайно важливим напрямом у діяльності обласної державної адміністрації є залучення інвестицій у розвиток економіки краю. Динамічний розвиток області не залишається без уваги потенційних іноземних інвесторів. Хмельниччина стає все привабливішою, і іноземні компанії хочуть вкладати кошти в область.

Так, 31 серпня відбувся черговий візит делегації представників однієї з провідних європейських компанії, яка вже успішно працює на теренах України. Іноземні інвестори розглядають Хмельницьку область, зокрема м. Хмельницький за дуже зручне для них логістичне розташування та територію, на якій є можливість будівництва заводу з виробництва запчастин для автомашин (автопроводки), площа майбутнього виробництва може скласти від 25 до 30 тисяч м кв., остаточна чисельність працівників на майбутньому заводі складатиме від 2,5 до 3,5 тисяч осіб.

На першому етапі німецька компанія готова розглянути пропозиції по оренді готових до виробництва  площ від 10 тис. м квадратних.

Зацікавив інвесторів і робітничий потенціал міста, зокрема молодь, яка працює і навчається у місті та рівень оплати праці на підприємствах м. Хмельницький.