04.09.2017 — 17:44

За вирішенням проблем – до обласної влади

Сьогодні заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка провів черговий прийом громадян.

Із своїми проблемами до облдержадміністрації звернулося 17 громадян. Значна частина звернень надійшло з приводу виділення матеріальної допомоги. Всього таких звернень надійшло 8.

Декілька звернень стосувалися питань благоустрою населених пунктів, зокрема облаштування безкоштовної громадської вбиральні на залізничному вокзалі міста Хмельницького, ремонту дороги у с.Голосків Летичівського району.

Мешканець с.Зарічанка Чемеровецького району звернувся з проханням щодо проведення газифікації вулиці.

Ще одне звернення надійшло від мешканця м.Хмельницького, який просив допомоги у питанні скасування експертного висновку і проведення незалежної експертизи щодо визначення професії для призначення пільгової пенсії за шкідливі умови праці.

Також до заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації надійшло два звернення від громадських активістів з м.Дунаєвець. Один з них повідомив, що на його думку, в Дунаєвецькій міській ОТГ можуть мати місце факти нецільового використання коштів місцевого бюджету, та просив організувати перевірку фінансової діяльності із залученням відповідних державних органів. Інше звернення стосувалося питання припинення діяльності хімічного виробництва у м.Дунаївці.

Окрім того, Юрій Ігорович розглянув заяви щодо вирішення спірного земельного питання та скаргу на незадовільну роботу територіального центру соціальних служб м.Хмельницького.

За результатами розгляду звернень надано відповідні доручення профільним структурним підрозділам облдержадміністрації. Також заявників поінформовано про порядок розгляду їх скарг.

Усі звернення перебуватимуть на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука. Про остаточні результати розгляду звернень заявників буде повідомлено у терміни, встановлені законодавством.