04.09.2017 — 12:46

На передодні 1 вересня в Хмельницькому пройшла мотиваційна конференція «ХМКР talks»

Захід організувала громадська організація «Хмельницький молодіжний клуб розвитку»  за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

Прогнозами на майбутнє України та світу поділився футуролог Олексій Жмеренецький, презентація якого прикувала погляди глядачів на екраз з різними графіками, статистичними даними та інфографікою.

Богдан Ференс розкрив важливість громадсько-політичної активності українців та акцентував на тому, що чим швидше в нас виникне здорова конкуренція серед громадсько-політичних рухів та організацій, тим швидше в Україні відбудуться реформи. Основна мотивація партій має виражатися не в бізнесових інтересах, а в прагненні принести користь країні.

«66 країн за 6 років. Як ми здійснили мрію» – такою була тема завершального виступу від мандрівників Анни Думанської та Богдана Місюренко. Про них можна довго говорити, але факти говорять самі про себе. Вони:

їхали автостопом на 1943 автомобілях, 25 мотоциклах, гідростопом на 12 водних засобах та авіастопом на 1 літаку;

подолали автостопом 139200 кілометрів;

відвідали 66 країн та пересувалися по них в більшості автостопом;

витрачали в дорозі від 1-го до 10-ти доларів в день на двох.

Під час перерви між виступами спікерів і концертом у всіх учасників була змога поспілкуватись в холі, скоштувати каву та насолодитись музикою від Надії Яновської.

Яскраві враження на завершення конференції подарував гурт «VETKA» з міста Дніпро. Гурт виступав вперше перед хмельницькою публікою і це сподобалось як музикантам, так і слухачам.