06.09.2017 — 16:40

Відбулася комісія по частковому відшкодування відсоткової ставки за банківськими кредитами

6 вересня поточного року відбулось засідання обласної конкурсної комісії по визначенню переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання права на компенсацію за залученими у національній валюті банківськими кредитами.

В заході взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Омелянюк, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Вадим Конончук, начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності, фінансово-кредитного та господарського забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Марина Бевзюк, заступник директора – начальник управління доходів та фінансів галузей виробничої сфери Департаменту фінансів Ярослава Дмитришен, начальник відділу контролю в аграрній галузі, екології та природокористування управління Західного офісу Держаудитслужби в області Віктор Синьків.

На розгляд комісії було представлено 22 заявки від 14 сільськогосподарських підприємств, різних форм власності. Дані заявки були погоджені всім підприємствам, в межах  доведеного ліміту компенсації для Хмельницької області, що становить 16 325 тис. грн.

За матеріалами Департаменту АПР