08.09.2017 — 18:16

Заслуженому тренеру України Анатолію Чумакову – 75

8 вересня у Хмельницькому відбулася урочиста зустріч, присвячена 60-річчю з дня створення боксерського клубу “Авангард” та 75 – річчю Заслуженого тренера України Анатолія Чумакова. З цієї нагоди у залі телерадіокомпанії “Поділля-Центр” зібралися спортсмени, тренери, представники обласної та міської влади, громадськість.

Від облдержадміністрації привітали заслуженого ювіляра та вихованців спортивного клубу заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка та начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Клімов.

Юрій Ігорович відзначив неоціненний вклад Анатолія Чумакова у розвиток боксу на Хмельниччині, адже серед випускників клубу – ціла когорта видатних спортсменів, відомих не лише в Україні, а й у всьому світі, побажав йому довгих років життя, міцного здоров’я, наснаги у його нелегкій праці.

Також згідно розпорядження голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука кращих спортсменів та тренерів боксерського клубу “Авангард” нагороджено Почесними грамотами та подяками облдержадміністрації.