14.09.2017 — 15:30

У школі села Залісся-1 Кам’янець-Подільського району відремонтували спортивний зал

14 вересня у ЗОШ І-ІІ ст. с.Залісся-1 Кам’янець-Подільського району відбулося урочисте відкриття оновленого після ремонту спортивного залу.

Школа була збудована в 1975 році. Проектна потужність навчального закладу складає 260 учнів. Великі класи, їдальня, широкі коридори, спортивний зал, майстерня цілком задовольняли вимогу якісного надання освітніх послуг. Однак, з часом матеріальна база  почала вимагати оновлення і покращення.

Так, з 2008 року дах спортивної зали перебував в аварійному стані. Відповідно, постала нагальна потреба в його капітальному ремонті. Була виготовлена відповідна проектно-кошторисна документація та виділено  491,40 тис.гривень на капітальний ремонт спортивного залу. Підрядником будівельних робіт визначено ТОВ «Розбуд».

І от сьогодні, у чудовий сонячний вересневий день, відбулося відкриття оновленого залу. На захід завітали народний депутат України Володимир Мельниченко, голова районної державної адміністрації Василь Сукач, голова районної ради Віктор Кривак, мешканці села, учні школи.

Василь Сукач, вітаючи присутніх, висловив надію, що ця подія сприятиме примноженню нових спортивних здобутків на Кам’янеччині, адже спортивний зал має всі умови для того, щоб учні могли навчатися, займатися спортом та фізично розвиватися.

Очільник райдержадміністрації додав, що проект було реалізовано завдяки співпраці між районною владою та народним депутатом України Володимиром Мельниченком. З нагоди відкриття спортивного залу, школа також отримала у подарунок спортивні мати та футбольні м’ячі.

По завершенню урочистостей в оновленому приміщенні відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений відзначенню 80-річчя утворення Хмельницької області. Участь у ньому взяли команди відділень районної ДЮСШ с.Велика Слобода, с.Нагоряни, с.Залісся-1, Чорнокозинецької ЗОШ І-ІІІ ст. та ДЮСШ «Лідер» с.Голосків Гуменецької ОТГ.

За інформацією Кам’янець-Подільської райдержадміністрації