14.09.2017 — 16:20

Рятувальники хмельниччини приймали вітання з нагоди професійного свята

День рятувальника України – це професійне свято всіх працівників рятувальних служб. Свято було запроваджене, щоб вшанувати їх, показати, наскільки вони важливі для нашої країни і віддати данину поваги. Святкується День рятувальника України щорічно 17 вересня.

З цієї нагоди, напередодні відзначення Дня рятівника, в Головному управлінні ДСНС України у Хмельницькій області відбулися урочистості.


Привітати надзвичайників краю завітали керівники обласної та міської влади, силових структур, ветерани рятувальної справи.

Розпочалися урочистості з перегляду документального відеофільму про нелегкі будні рятувальників. Після цього присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих під час виконання службових обов’язків колег та поклали квіти до пам’ятника “Героям-рятувальникам”.
В продовження свята керівники області і міста звернулися до працівників ГУ ДСНС зі словами вітання.


Т.в.о. заступника голови адміністрації Олег Гуменний висловив слова вдячності усім рятувальникам краю, подякував їм за щоденну не легку працю, адже кожен їх робочий день наповнений ризиком для життя.

“Дякую усім працівникам рятувально-аварійних, пожежних служб за відвагу та сумлінне ставлення до своїх нелегких, а навіть і небезпечних обов’язків. Ви справжні професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку інших. Бажаю вам проявляти мужність і героїзм у кожному своєму кроці. Нехай у кожній важкій ситуації ваша допомога буде гідно оцінена,” – додав Олег Вікторович. 


Привітав весь особовий склад ГУ ДСНС у Хмельницькій області і головний рятувальник Хмельниччини Едуард Братко.

Після цього урочистості продовжилися нагородженням і відзначенням від керівників області, міста і відомства кращих працівників і ветеранів структури.