09.10.2017 — 14:25

«Він любив свою землю»

З метою вшанування пам’яті Олександра Кушнірука, який загинув  в ході проведення Антитерористичної операції на сході України, випускника Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2, ліцей» чиє ім’я носить сьогодні заклад, працівниками закладу Л.М. Хомюк, Т.О.Демчук, Н.П.Розомюк було впорядковано збірку «Він любив свою землю».

На її сторінках містяться розповіді про коротке, проте дуже яскраве життя Олександра. Видання багато ілюстроване фотоматеріалами з родинного фотоальбому із життя під час навчання у школі та військовому училищі, під проходження служби у Збройних Силах України, кадри із сімейного життя. До книги увійшли також спогади його батька Олександра Панасовича,  брата Олега, дружини Олени, його вчителя Галини Антощук.

Велику допомогу в підборі матеріалів до збірника надав батько Олександра Олександр Панасович Кушнірук.

Роки…Скільки б їх не минуло , не зітруться  імена тих, хто не повернувся  з АТО. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав  своє життя, увійшовши у безсмертя.

Свож життя Олександр Кушнірук до останнього подвигу присвятив служінню Батьківщині.  Він виконав  свій військовий та громадянський обов’язок до кінця. За наш спокій, мир в Україні він заплатив найдорожчу ціну – своє життя.

За матеріаламиІзяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліей» ім.О.Кушнірука