17.10.2017 — 12:50

Спортсмени Хмельницької школи бойових мистецтв “Самсон-Право” вибороли на Чемпіонаті – 76 нагород !!!

Спортсмени хмельницької спортивної підготовчо-поліцейської школи САМСОН-ПРАВО 14 жовтня святкували День Українського козацтва на Чемпіонаті України з Козацького двобою, якій відбувся у м. Києві.

З давніх-давен козаками були запорізькі лицарі, люди честі і мужності, з міцним здоров’ям і непохитною силою духа. Це вільні люди, що над усе любили волю, свободу, рідну мову та рідну землю. Козаки – це насамперед воїни, які завжди відстоювали незалежність вільної України. Бог і Україна – найвищі ідеали козаків усіх часів.

Керівництво школи Самсон-Право, тренера впевнені, що  їхнім вихованцям є чому у них повчитися і чого унаслідувати. Тому,  цього разу “самсонівські козачата” доводили свою належність до козацького роду, виступаючи у чесних та яскравих спортивних поєдинках чемпіонату України з козацького двобою. Вони демонстрували свою майстерність ведення бою, техніку та витримку, силу та мужність, які щоразу здобувають і удосконалюють під час тренувань з рукопашного бою у школі Самсон-Право.

Виступаючи у різних розділах змагань (від безконтактних до повноконтактних), 35  спортсменів Хмельницької школи бойових мистецтв “Самсон-Право” змогли вибороти на цьому Чемпіонаті – 76 нагород !!! (31 золотих, 22 срібних і 23 бронзових медалей).

Вітаємо спортсменів та  їх тренерів з перемогами, бажаємо їм і надалі прославляти свій рідний Подільський край на  змаганнях різного рівня.

Козацькому роду нема переводу. Адже, самсонівці продовжують здобувати славу рідної України своїми виступами на різних змаганнях. Цього разу  вони обрали –  козацький двобій, а тому горді, що  можуть підтримувати розвиток саме національних видів спорту.

Даний чемпіонат є гарним стартом самсонівців для підготовки до Чемпіонату Світу з козацького двобою, який через два місяці відбудеться  в Харківському палаці спорту.