17.10.2017 — 13:58

Інформуємо, що «Альянс міст Шовкового шляху» представляє свій новий проект «Колекція брендів Шовкового шляху», метою якого є просування і ознайомлення з продукцією та містами країн вздовж Одного Поясу Одного Шляху. З цієї нагоди “Альянс міст Шовкового шляху” запрошує підприємницькі кола, поряд з іншими містами та регіонами України і світу, представити Хмельницьку область на цьому заході.

Інформуємо, що «Альянс міст Шовковою шляху» представляє свій новий проект «Колекція брендів Шовкового шляху», метою якого є просування і ознайомлення з продукцією та містами країн вздовж Одного Поясу Одного Шляху.

Перша виставка, присвячена їжі, буде проводитися у Пекіні 18 листопада 2017 року та матиме назву «Карнавал їжі Колекції брендів Шовкового шляху».

З цієї нагоди “Альянс міст Шовкового шляху” запрошує підприємницькі кола, поряд з іншими містами та регіонами України і світу, представити Хмельницьку область на цьому заході.

Ця виставка є унікальною можливістю для просування міст Хмельницької області та її найкращих продуктів, розширення мережі, а також збільшення видимості серед покупців, засобів масової інформації, науковців та громадськості Китаю, та створює платформу для культурного обміну та нових відкриттів.

Контактні особи:

Юрій Котик – голова правління Міжнародної організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю Ланьхва», тел.: +380676793326;  е-mail: [email protected]

Ожилевська Поліна – керівник проектів «Альянсу міст Шовкового шляху». тел.: +8613051599850, е-mail: [email protected]