27.10.2017 — 12:31

У Хмельницькому планують створити молодіжний центр «Поділля»

23 жовтня громадська організація «Молодь за краще майбутнє» спільно з управлінням молоді та спорту облдержадміністрації та Хмельницьким університетом управління та права організували круглий стіл «Молодіжний центр Поділля». Участь у заході взяли більше 30 представників найдієвіших громадських організацій та Міністерства молоді і спорту України .

Під час круглого столу було обговорено ряд питань щодо створення молодіжного центру, метою якого буде сприяння соціалізації та самореалізації молоді, сприяння її життєвому самовизначенню, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації творчого потенціалу, сприяння працевлаштуванню та зайнятості у вільний час, підтримка молодіжного підприємництва, забезпечення правової просвіти у молодіжному середовищі, сприяння формування здорового способу життя.

Також учасники заходу обговорили наступні кроки по реалізації проекту та утворили робочу групу. Як результат засідання – підписання меморандуму “Про спільну роботу зі створення Молодіжного Центру “Поділля”.

Підписання меморандуму між учасниками круглого столу – яскрава декларація серйозного ставлення представників владних структур та громадськості до питання створення молодіжного хабу. Це стане логічним результатом розпочатої підготовчої роботи й основою для переходу до практичних дій.