27.10.2017 — 14:19

Відбулися наради лікарів-ревматологів та неонатологів області

26 жовтня в актовій залі Державного патологоанатомічного центру відбулася науково-практична конференція з актуальних питань надання допомоги хворим ревматологічного профілю. Учасники наради заслухали інформацію щодо проведення VII Національного конгресу ревматологів України, проаналізували проблеми діагностики та лікування анемій у жінок середнього віку в ревматології, обговорили сучасні підходи до діагностики та лікування реактивного артриту, розглянули кілька клінічних випадків з практики лікарів-ревматологів.

Головний спеціаліст ДОЗ ОДА Ольга Трач підсумувала роботу терапевтичної служби області за 9 місяців 2017 року, окреслила проблемні питання.

Цього ж дня, в актовому залі Хмельницького міського перинатального центру пройшла нарада лікарів-неонатологів краю. Головний позаштатний неонатолог ДОЗ ОДА Вікторія Олексюк проаналізувала роботу неонатологічної служби Хмельницької області за 9 місяців цього року. Також під час наради присутні заслухали доповіді щодо неонатологічних проблем в педіатрії, а також розглянули клінічний випадок та здійснили розбір ситуації.

Хмельницький обласний Центр здоров’я.