27.10.2017 — 14:35

Антирейдерський штаб здійснює усі заходи для недопущення порушень прав землевласників

26 жовтня під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка відбулося чергове засідання оперативного антирейдерського штабу зі сприяння реагуванню на випадки захоплення земель аграріїв чи збіжжя.

 

Досить резонансним стало обговорення заяв, поданих для розгляду жителями  сіл Колодіївка та Грушка Кам’янець-Подільського району.

Як повідомив представник прокуратури області Роман Нараган, -“зараз завершується вилучення решти документів, після отримання яких проводитиметься експертиза. Крім цього, декілька справ направлено на розгляд суду, і уже слідчим суддею буде вирішуватись питання щодо накладення арешту на земельні ділянки”.

Важливим кроком у оперативному вирішенні даних завдань, стало прийняття рішення про передачу справи представникам головного управління Національної поліції та прокуратури області для ведення розслідування.

У ході засідання було розглянуто заяви, які попередньо подані на розгляд антирейдерського штабу. Наразі по них проводяться слідчі дії.

Володимир Ілліч вкорте наголосив на обов’язковому виконанні рішень антирейдерського штабу, та всебічному сприянні вирішенню проблем.