01.11.2017 — 12:39

Системне навчання фахівців центрів зайнятості – запорука якості  та  ефективності надання послуг  

Хмельницька обласна служба зайнятості  постійно працює над підвищенням рівня професійної компетентності керівного складу та фахівців центрів зайнятості. Відділом організації профорієнтації Хмельницького обласного центру зайнятості 30 жовтня 2017 року проведено навчальний семінар для фахівців базових центрів зайнятості за темою «Профорієнтація, як чинник підвищення професійної мобільності та конкурентоспроможності громадян на ринку праці».

Директор ОЦЗ С.Черешня та заступник директора ОЦЗ О.Пушкар окреслили основні завдання, вимоги щодо організації і проведення профорієнтаційної роботи в умовах швидкозмінного ринку праці та реформування служби зайнятості. Про шляхи реалізації цих завдань йшлося у виступі начальника відділу організації профорієнтації ОЦЗ Г.Баштанової.

Начальник відділу організації профнавчання ОЦЗ С.М’ясникова  обговорила питання  інформування клієнтів щодо послуг служби зайнятості з організації професійного навчання безробітних, підтвердження  результатів  неформального  професійного навчання осіб, видачі ваучерів для підтримки конкурентоспроможності осіб на ринку праці. Керівник громадської організації  «Есперо» В.Яцишин провів для фахівців практикум «Ефективне інтерв’ю з клієнтом».

Базові центри зайнятості обмінювались  досвідом та  презентували нові форми  роботи. Учасники  семінару ознайомилися з оновленими планами, програмами семінарів з техніки пошуку роботи та практичними вправами, рекомендованими для використання в роботі з безробітними, які  тривалий час перебувають на обліку.

Інформацію підготував відділ організації профнавчання ОЦЗ