02.11.2017 — 17:52

Працівники соціальної сфери приймали вітання

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Напередодні відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися урочисті заходи. Привітати представників даної галузі завітали заступник голови адміністрації Валерій Олійник, начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Сергій Кіндзерський, Голова Правління Регіонального відділення УСПП у Хмельницькій області Іван Дунець, Голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський, соціальні партнери та інші запрошені.

Розпочалися урочистості словами вітання начальника управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Хмельницькій області Сергія Кіндзерського, який зазначив, що в період формування структури кожен із нас пройшов певний рівень свого відношення до виконання поставлених завдань.

“Ми побачили, що є цілеспрямована спроможна громада на рівні районних відділень, які сьогодні в повному складі залишилися після останньої постанови правління, де пройшли оптимізацію ті чи інші структурні підрозділи по всій Україні, адже покликання кожного, хто працює в соціальній сфері – безумовно бути не байдужим до людей, яких ми обслуговуємо”, – зазначив начальник управління.

Також Сергій Анатолійович подякував усім начальникам відділень та спеціалістам, які повсякденно виконують функції Фонду соціального страхування України у Хмельницькій області.

Не залишилися поза увагою і ветерани соціальної сфери, начальник управління подякував їм за настанови, розуміння та навики, які були наданні кожному працівнику галузі.

На завершення Сергій Кіндзерський побажав усім відповідально та професійно виконувати поставлені завдання.

Також висловив слова вітання усім присутнім і заступник голови адміністрації Валерій Олійник. Валерій Цезарович подякував усім тим, хто щодня опікується проблемами людей та забезпечує їх потреби.

“На перший погляд праця соціального працівника легка і не завжди помітна, але це не так. Ви щодня спілкуєтеся та допомагаєте пенсіонерам та інвалідам, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, безробітнім громадянам, забезпечуючи надання соціальних гарантій. Відтак, бажаю Вам, аби люди цінували вашу доброту та щоденну тяжку працю направлену на поліпшенні соціального захисту населення,” – зазначив посадовець під час вітальної промови.

Кращих працівників соціальної сфери відзначено Почесними грамотами та подарунками обласної державної адміністрації та обласної ради.

До привітань  долучилися Голова Правління Регіонального відділення УСПП у Хмельницькій області Іван Дунець, Голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський та соціальні партнери.