13.11.2017 — 09:10

Презентація  молодіжної студії  кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz» у ВПУ № 25 м. Хмельницького

09 листопада у ВПУ № 25 м. Хмельницького відбулась презентація та перше тренінгове заняття молодіжної студії  кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz”.  Студія створена при Хмельницькому обласному центрі зайнятості.

Презентацію студії «ВЕКТОР.ocz” для майбутніх агентів з постачання провела керівник студії Світлана Гаврилюк, заступник начальника відділу організації профорієнтації  Хмельницького ОЦЗ. Вона  поінформувала про послуги служби зайнятості, які може отримувати молодь навіть в період навчання: оволодіння навиками складання резюме та відеорезюме, проходження співбесіди з роботодавцем, використання інтернет-ресурсу, в тому числі, порталів служби зайнятості, та інших джерел для пошуку вакансій, користування онлайн-платформами для отримання нових знань та компетенцій тощо.

Після презентації студії тренінгове заняття «Робота в команді» для учнів ВПУ провела Тетяна Охремчук, провідний фахівець відділу організації профорієнтації Хмельницького ОЦЗ. Під час тренінгу учасники мали можливість зрозуміти і на власному прикладі переконатися, що ключовим фактором ефективної роботи будь-якого колективу є здатність кожного з її членів «працювати на загальний результат». Кращому засвоєнню теоретичної інформації допомагали рухливі вправи, націлені на командну роботу, та перегляд цікавих відеороликів, які продемонстрували присутнім переваги єдиної команди, в якій панує взаєморозуміння та прагнення досягти спільної мети.

На заході також були присутні представники Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, які в цей період перебували з робочим візитом в училищі.

По завершенню тренінгу всі учасники та представники Інституту ПТО НАПН України в анкетах відзначили:

 «…презентація та тренінг був цілісний, позитивний. Молодці! Так тримати!»

«… я взнала про те, як удосконалювати свої  набуті знання та правильно реалізуватись в  професії»

«…я стала більш відкритою та дружньою зі своєю групою. Також бажаю вашій організації прямувати вперед та не зупинятися на досягнутих результатах!»

«…дуже дякую за тренінг. Було цікаво, позитивно, актуально, цілеспрямовано та яскраво!»

«…мої очікування справдились на 100%. Хотілось, щоб тренінг не закінчувався!»

 «… дуже дякую вашій організації. Вся інформація є актуальна, цікава та корисна!»

Завершуючи першу зустріч, представники служби зайнятості висловили готовність до подальшої співпраці та побажали майбутнім фахівцям успіхів в навчанні та  вдалої  професійної самореалізації.

Інформацію підготував відділ організації профорієнтації Хмельницького ОЦЗ