15.11.2017 — 09:26

Запрошуємо до участі у міжрегіональному Експортному форумі «VinExport»  

 

150 учасників-підприємців протягом 10 годин матимуть можливість перейняти досвід від  17 експертів-практиків, отримати корисну інформацію, а також знайти потенційних партнерів та інвесторів.

Форум відбудеться 23-24 листопада: у рамках заходу окрім зустрічей В2В також передбачено  візити на підприємства-експортери Вінниччини.

Організатори – Центр підтримки бізнесу м. Вінниці, створений на базі Вінницького Клубу ділових людей за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Учасниками форуму можуть стати власники та керівники малих і середніх підприємств Вінницької, Хмельницької та Чернівецької областей, які вже є експортерами або планують розширення чи виведення свого бізнесу, продуктів та послуг на міжнародні ринки.

Під час форуму учасники дізнаються про державні та міжнародні програми підтримки експортерів; успішні кейси компаній-експортерів; доступні міжнародні ринки для українських товаровиробників; юридичні, логістичні, митні та фінансові компоненти експорту.

Метою заходу є розкриття потенціалу, обговорення практичного досвіду та сприяння виходу українських компаній на міжнародні ринки через обговорення найбільш важливих питань експортної діяльності.

Участь у заході безкоштовна. Однак для цього потрібно обов’язково зареєструватися  до 16 листопада.

Форум відбуватиметься в актовій залі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, вул. Соборна, 87.

Додаткова інформація:

тел. 097-505-80-50 або е-mail: [email protected].