15.11.2017 — 09:51

Колектив Ізяславського районного управління Держказначейства став учасником Всеукраїнської акції «Об’єднаємо Україну!»

Працівниками Державної казначейської служби України ініційовано проведення  Всеукраїнської акції «Об’єднаємо Україну!» в усіх територіальних органах  казначейства нашої держави. В ході його проведення заплановано спільно створити найдовший Прапор України.

Листопад разом із золотавим осіннім листям приніс на Ізяславщину цей казначейський символ єдності та згуртованості. До створення загальнообласного сегменту проекту «Об’єднаємо Україну!», долучились не тільки представники Ізяславщини, а й   казначейства усіх управлінь Хмельниччини. Вони створювали власні прапори , на яких відображені назви та герби різних міст і районів області, вкладаючи в кожне полотно часточку своєї душі, та доповнювали їх до загального прапору. Зображення великого гербу Ізяславського району, який є свідченням багатої історії нашого краю та його самобутньої культури, були долучені до загальноказначейського сувою. Цей незвичний прапор став ще одним символом казначейської родини, найвищою та найшановнішою святинею, в якому втілені прагнення українського народу до мирного життя та праці, багатство та краса рідної землі.

Ми завжди  пам’ятаємо  про країну, в якій ми живемо, про мову, про любов до рідного краю, шанобливе ставлення до національних та державних символів, повагу до українського народу, гордість за красу і велич нашої Батьківщини.

Цей унікальний прапор став новим об’єднуючим символом казначеїв, які демонструють всім українцям своє прагнення до єдності, згуртованості  та цілісності, бажають миру і злагоди в країні.

За матеріалами управління Державного казначейства в Ізяславському районі