15.11.2017 — 12:02

У період 7-10 грудня 2017 р. у м. Ізмір (Туреччина) у контексті активізації галузевого співробітництва із Турецькою Республікою проходитиме 11-та Міжнародна туристична виставка «TRAVEL TURKEY».

У період 7-10 грудня 2017 р. у м. Ізмір (Туреччина) у контексті активізації галузевого співробітництва із Турецькою Республікою проходитиме 11-та Міжнародна туристична виставка «TRAVEL TURKEY».

Організаторами заходу (компанія «IZFAŞ») пропонується Україні участь у статусі країни-партнера у зазначеній виставці. Серед основних напрямів роботи виставки визначено надання послуг у сфері медичного туризму. Також передбачається презентація культурного потенціалу країни-партнера, а також проведення «Гастрономічного конгресу», на якому представлятимуть національні кухні країни-учасниці основного заходу.

Організаторами виставки планується спорудження двох павільйонів. У першому – комерційному – павільйоні працюватимуть представники туристичних агентств і зазначений майданчик буде відкритих для відвідувачів лише в останні два дні роботи виставки. Інший павільйон матиме загально-інформаційні функції для ознайомлення відвідувачів із туристичним потенціалом країни.

Слід зазначити, що щорічна міжнародна виставка «TRAVEL TURKEY» є одним з найбільших у Туреччині виставкових заходів у сфері туристичного бізнесу, яка проводиться за сприяння Асоціації туристичних агентств Туреччини (TURSAB), за підтримки Міністерства культури та туризму ТР, та перетворився на майданчик переговорів, демонстрації туристичного потенціалу, а також встановлення ділових контактів між туроператорами.

У 2016 р. на виставці «TRAVEL TURKEY» було зареєстровано максимальну кількість у 30 тис. відвідувачів, 6 тис. з яких – представники іноземних компаній. Виставка традиційно відбуватиметься на території Ізмірського виставкового центру (https://www.travelturkeyexpo.com).

Координатором заходу виступатиме Міністерство економічного розвитку і торгівлі України в особі заступника Міністра – Тітарчука М.І.