28.11.2017 — 13:36

Засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР у 2017 році

27 листопада під головуванням голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука відбулось чергове засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році з питань перерозподілу коштів.

 

На засіданні розглянуто звернення, що надійшли від голів Старокостянтинівської міської ради, Дунаєвецької райдержадміністрації, Дунаєвецької селищної ради та Сатанівського селищного голови.

Так, розглядаючи звернення заслухано міського голову Старокостянтинівської міської ради Миколу Мельничука щодо перерозподілу 5000,0 тис.грн, що передбачались на реконструкцію каналізаційних очисних споруд.

Присутніх проінформовано, що у зв’язку із тим, що розпорядником коштів нижчого рівня, по цьому об’єкту, визначено ДП “Державний будівельний комбінат Управління справами апарату Верховної ради України”, який обслуговується у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Київській області, – це унеможливлює включення його до мережі розпорядників та одержувачів коштів державного бюджету, що обслуговуються у Головному управлінні Державної казначейської служби України у Хмельницькій області.

Запропоновано розподілити вищезазначені кошти наступним чином, зокрема на реконструкцію бігових доріжок cтадіону “Центральний”, м.Старокостянтинів та капітальний ремонт “Загальноосвітнього навчального закладу І—ІІІ ступенів №1 в м.Старокостянтинів в рамках реалізації концепції “Нова українська школа”.

 

В продовження засідання  членів регіональної комісії проінформовано, що у зв’язку із погіршенням погодних умов та ускладнення виконання робіт у зимовий період і неможливістю виконання окремих видів будівельних робіт району, що може призвести до неякісного виконання робіт та порушень технології укладання асфальтобетонної суміші у ході реконструкції водогону, в смт Дунаївці Дунаєвецького кошти не будуть використанні до кінця цього року.

Наступним, розглянуто звернення голови Дунаєвецької райдержадміністрації Олександра Бернашевського щодо виділення додаткових коштів у сумі 750,8 тис.грн. на 3 об’єкти, які фінансуються у цьому році, а саме:

  1. капітальний ремонт будівлі лабораторії (утеплення фасадів, горищного перекриття, заміна вікон, зовнішніх дверей та заміна опалення), м.Дунаївці;
  2. капітальний ремонт будівлі цеху дитячого харчування, м.Дунаївці;
  3. капітальний ремонт будівлі пологового відділення та жіночої консультації (утеплення фасадів, горищного перекриття), м.Дунаївці.

Також, з настанням зимового періоду стає неможливим виконання окремих видів будівельних робіт щодо будівництва спортивного комплексу на території школи в смт Сатанів, у зв’язку з чим, пропонується перерозподілити частину коштів на реконструкцію будинку культури під центр надання соціальних послуг.

Членами засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році, підтримано одноголосно усі вищезазначені пропозиції.