04.12.2017 — 15:12

Хмельничанин Денис Баблюк став чемпіоном та срібним призером в особистому заліку

Успішним став перший старт майстра спорту України, учня обласної ДЮСШ, члена спортивного товариства «Колос», хмельничанина Дениса Баблюка у міжнародних змаганнях. Виступаючи у складі національної збірної України на відкритому чемпіонаті Угорщини з кульової стрільби, що проходив у м.Ніредьхаза і куди приїхали найсильніші спортсмени практично з усіх Європейських та деяких Азійських країн, Денис став чемпіоном та срібним призером в особистому заліку.

Результати нашого земляка дозволяють надіятись  на хороший виступ і на чемпіонаті Європи, який відбудеться в лютому наступного року у цьому ж угорському місті.

Потрібно відмітити, що на протягом року федерація кульової стрільби Хмельницької області тісно співпрацює з управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації, що  дозволило спортсменам дуже успішно виступати на Всеукраїнських змаганнях, а Денису Баблюку та Крістіні Гілевич бути включеними до складу збірної України. Виїзд Дениса до Угорщини  став можливим також дякуючи підтримці управління. Хочеться щоби така співпраця продовжувалась і у майбутньому.