05.12.2017 — 09:07

За вирішенням проблем – до обласної влади

4 грудня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка провів особистий прийом громадян.

За вирішенням нагальних питань до посадовця звернулося 9 мешканців області. Переважна більшість звернень стосувалася надання матеріальної допомоги у зв’язку з необхідністю лікування.

Також під час прийому порушувалися питання щодо заниженої плати за оренду паю та виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Ще одне звернення стосувалося питання здійснення перерозподілу коштів, які виділяються з бюджету на лікування хворих, що потребують гемодіалізу, пропорційно до кількості хворих, що обслуговуються у філіях. Поряд з тим запитувачі просили звернути увагу на необхідність підвищення якості самої допомоги гемодіалізним хворим та впровадження передового світового досвіду з метою покращення якості та тривалості їх життя.

Юрій Бирка заслухав усіх громадян, що звернулися  на особистий прийом, надав роз’яснення щодо шляхів вирішення їх проблемних питань, а також надав доручення відповідним  структурним підрозділам.

Питання, порушені під час прийому, будуть перебувати на особистому контролі голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука. Про результати розгляду звернень запитувачі будуть поінформовані відповідно до законодавства.