06.12.2017 — 11:42

Зупини насильство – захисти себе!

В рамках  Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка відбулася акція-застереження “Зупини насильство – захисти себе”.

Читачі-учні гімназії №2  почули вагомі застереження, щирі поради та важливі рекомендації від справжніх професіоналів, які у своїй щоденній роботі вирішують досить складні проблеми різного роду насильства. Як уникнути насильства, а бо ж самому не вчинити насильницькі дії дітям розповіли начальник ВЮП УПД Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Сергій Цимбалюк, інспектор цього ж відділу Марія Баранюк та член ГО Всеукраїнська Фундація “Захист прав дітей”, практичний психолог Центру підтримки і супроводу дітей у кризових життєвих обставинах Галина Літвінова.

Працівники ювенальної превенції повідали дітям про шкільні служби порозуміння, що діють у нашій області. А психолог вкотре зазначила, що насильницькі дії не потрібно приховувати та терпіти, а також зауважила, що до насильства вдаються люди, які мають певні психологічні проблеми та зазнавали насильства в дитинстві.