14.12.2017 — 16:25

Вітаємо переможців конкурсу “Юний Ейнштейн-2017”

З метою підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін; залучення учнів до науково-дослідницької діяльності та пошук креативних педагогів, зацікавлених в опануванні передових технологій навчання, пов’язаних із широким застосуванням цифрових вимірювальних комплексів, в рамках статутної діяльності, Національний Центр Мала академія наук України разом із НВП “Енглер” 8 грудня 2017 року завершив проведення пілотного проекту Всеукраїнського дистанційного конкурсу з цифрових вимірювань у шкільній освіті “Юний Ейнштейн-2017”.

Команди-переможці представили свої розробки під час науково-практичної конференції “Цифрові технології освіти в Україні”, яка проходила в офісі ТОВ “Майкрософт Україна”.

За умовами конкурсу шкільні команди (вчитель і двоє учнів) мали виконати дослідницьку роботу за допомогою цифрового обладнання і зробити невеликий відеозвіт про проект. Компетентне журі, яке очолював директор Fourier Education по Європейському регіону Вітал Бар Лев, відібрав кращі/креативніші роботи.

Роботи учнів 10 класу Нетішинського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів та ліцей” Суханевича Романа та Вітковського Володимира і їх наукового керівника Юр’єва Юрія Леонідовича журі конкурсу оцінили найвищими балами, команда здобула першість, а з нею головний приз – навчальну поїздку в технопарки Ізраїлю – країну, яка на сьогодні є одним із світових центрів сучасних цифрових освітніх технологій.

Щиро вітаємо наших юних науковців з перемогою! Бажаємо натхнення, творчого мислення та терпіння у реалізації наступних проектів. Не зупиняйтеся на досягнутому, впевнено йдіть до поставленої мети!

.