15.12.2017 — 14:34

Спілкування з студентами Хмельницького у форматі круглого столу

13 грудня у Хмельницькому національному університеті відбувся круглий стіл на тему «Державний фінансовий контроль: виклики сучасності». Перший проректор, проректор з науково-педагогічної та наукової роботи, професор Михайло Войнаренко привітав учасників з початком роботи круглого столу та представив начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області Анатолія Марценюка.

Анатолій Марценюк ознайомив присутніх із структурою Державної аудиторської служби України та її територіальних органів, правовим регламентуванням діяльності органів Держаудитслужби України. У своїй доповіді начальник Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області розповів про систему державного фінансового контролю в Україні та які завдання  ставляться перед  аудиторами.

Окремо зазначив про те, що на сьогодні доволі важливим є питання  переорієнтації та становлення цілісної системи державного фінансового контролю в Україні, без вирішення якого неможливо підвищити ефективність виробництва, конкурентоспроможність базових галузей національної економіки, розв’язати проблеми життєдіяльності держави.

«Без нових спеціалістів, нам буде складно рухатись вперед. Вірю, що ваше покоління стане достойними фахівцями які надалі будуть сприяти розвитку державного фінансового контролю в Україні!» – наголосив начальник Управління.

Серед учасників круглого столу відбулась активна дискусія та обговорення цікавих і актуальних питань.

Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області