18.12.2017 — 16:10

Відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації

14 грудня у м.Хмельницький під головуванням голови громадської ради Володимира Юр’єва, за участю заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Юрія Бирки відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації.

Розглянуто ряд питань, ключовим з яких стало обговорення нових повноважень Департаменту агропромислового розвитку, екології і природних ресурсів облдержадміністрації, що стосуються  вирішення екологічної проблематики в області. На запитання громадських активістів відповів заступник директора зазначеного Департаменту Руслан Якубаш.

Також у ході засідання обговорено та підтримано проекти чотирьох розпоряджень голови облдержадміністрації, а саме: «Про нову редакцію Положення про персональні стипендії для спортсменів «За вагомий внесок у розвиток спорту вищих досягнень», «Про обласну премію у сфері фізичної культури та спорту за вагомий особистий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху», «Про затвердження розмірів фактичних витрат на копіювання та друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Хмельницька облдержадміністрація та Порядку відшкодування цих витрат» та «Про внесення змін до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 08.06.2011 № 239/2011-р».

Крім того, представники громадської ради при облдержадміністрації прозвітували за окремими протокольними дорученнями.

Більше про хід засідання та роботу громадської ради при облдержадміністрації читайте на сайті громадської ради: https://grom-rada.com.ua.