20.12.2017 — 11:18

Керівники області привітали дітей Хмельниччини з Днем Святого Миколая

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це зимове свято залишається одним з найкащих і довгоочікуваних для всіх: дорослі шанують пам’ять святого, а діти зазвичай знаходять під подушкою подарунки.

Так, 19 грудня, у день вшанування Святого Миколая, перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко, перший заступник обласної ради Неоніла Андрійчук, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Олег Фасоля, перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби в Хмельницькій області В.Семенюк, голова правління ПРаТ “Деражнянський молочний завод” В.Яглінський відвідали Вовковинецьку загальноосвітню школу-інтернат, аби привітати вихованців закладу з цим чудовим святом.

Вітаючи колектив закладу та дітей зі святом, Володимир Ілліч побажав здійснення найзаповітніших мрій, здоров’я та щастя.

“Ми, дорослі,  зробимо усе для того щоб ви зростали у мирі і  добрі. Тож нехай Святий Миколай завжди вас оберігає і у всьому вам допомагає. Нехай новорічні та різдвяні свята принесуть вам радість та подарують багато друзів”, – додав перший заступник голови адміністрації.

На завершення святкових заходів дітлахи отримали солодощі та подарунки.

 

Завітали гості і на свято, що влаштували для діток Плужнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів. З Днем святого Миколая вихованців закладу привітали заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник, голова обласної профспілки працівників освіти Анатолій Яремюк, заступник командира в/ч 3043 з охорони Хмельницької АЕС Володимир Козак та настоятель місцевого храму Київського патріархату, отець Юрій Приймак.

Гості побажали дітям веселих і радісних свят, міцного здоров’я та бажання творити добро своїми гарними вчинками. Крім того, посадовці з обласного центру вручили для дітей солодкі подарунки, а працівники військової частини з охорони Хмельницької АЕС передали для потреб школи сучасний плазмовий телевізор. Школярі також приготували подарунки для гостей: різні сувеніри та малюнки, зроблені власноруч.