10.01.2018 — 09:34

Вокальний інтенсив у студії Олександра Пономарьова проходили юні співачки з Хмельниччини

Юні співачки з Хмельниччини Єлізавєта Вознюк та Наталія Венглюк пройшли вокальний інтенсив у Продюсерському центрі народного артиста України Олександра Пономарьова «Зранку до ночі» (м.Київ).

У фіналі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України” в рамках Міжнародного фестивалю SANREMO JUNIOR спеціальний приз – триденний вокальний інтенсив у студії Олександра Пономарьова від голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука отримала Єлизавета Вознюк зі Старокостянтинова. Наталія Венглюк, юна співачка з селища Антоніни, що на Красилівщині, також тримала в якості подарунку від обласного науково-методичного центру культури та мистецтва право на безкоштовну участь у вокальному інтенсиві, вокальної академії Олександра Пономарьова.

Дівчата мали змогу поринути у атмосферу творчості, отримати майстер-клас по вокалу від О.Пономарьова та відчути себе справжніми артистами.

Довідково. Продюсерський Центр «З ранку до ночi» був заснований у 1998 році Олександром Пономарьовим, який на сьогодні складається з концертного агентства та шести повноцінних студійних приміщень.