10.01.2018 — 14:34

Відбувся збір лідерів учнівського самоврядування Ізяславського району

5 січня у шкільній Книзі рекордів Борисівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» було зафіксовано новий рекорд – найбільшу кількість лідерів учнівського самоврядування району в межах одного освітнього закладу.

На крилах новорічних сподівань злетілася найактивніша учнівська еліта району у Борисівський НВК, аби поспілкуватися, поділитися досвідом у організації роботи шкільної ради учнівського самоврядування та стати учасниками Різдвяного квесту.

Зустріч лідерів району розпочалася з урочистого виконання гімну Борисівського НВК та знайомства із закладом освіти.

Озброївшись посмішками та гарним настроєм, гості мандрували дев’ятьма станціями, на яких виконували цікаві завдання, запропоновані керівниками центрів учнівської ради самоврядування Борисівського НВК.

Танці-зігріванці, організовані центром спорту, не на жарт подружили та розворушили усіх учасників квесту.

Редактори центру інформації запросили гостей до творчої майстерні, аби власноруч виготовленими теплими серцями і долоньками започаткувати Дерево дружби дітей району.

Знайомлячись із роботою центру науки, гості школи отримали порцію знань та проявили кмітливість, взявши участь у міні-вікторині «Школа лідера».

На сентиментальній ноті пройшло спілкування лідерів із центрома шефської роботи. Борисівські волонтери запропонували усім, хто не байдужий до долі України, долучитися до написання спільного листа з різдвяними вітаннями воїнам АТО.

На одній із станцій районні лідери стали учасниками традиційної доброчинної акції «Твори добро», яку борисівські школярі організовують для дітей-дошкільнят. Так у ігровій кімнаті малят з’явилися ляльки, зайчики і машинки, привезені юними добриками з різних куточків району.

Запальні та веселі, творчі та креативні члени центру дозвілля згуртували школярів, учителів та організаторів семінару біля новорічної ялинки у виконанні традиційної української колядки. Крім порції гарного настрою та святкових емоцій, колядники отримали подаруночки, виготовлені власноруч борисівськими умільцями.

Покидаючи Борисівський НВК, повертаючись у свої колективи лідери Ізяславщини повезли з собою позитивні емоції, креативні думки та творчий дух колективу, у якому побували. А дружнє фото, зроблене на добру згадку, одноголосно визнано усіма учасниками квесту кадром року.

За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА