30.01.2018 — 12:09

Представники Національної гвардії України обговорили шляхи поглиблення співпраці з облдержадміністрацією

В облдержадміністрації відбулася робоча зустріч із командуванням військової частини 3053 Національної гвардії України. Участь в зустрічі взяли представники відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи та сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації та заступник командира  в/ч 3053 по роботі з особовим складом Сергій Іщенко.

Учасники зустрічі обговорили шляхи поглиблення співпраці з облдержадміністрацією, зокрема, в напрямку зміцнення іміджу Національної гвардії, підвищення довіри громадян до військовослужбовців, популяризації служби за контрактом тощо.

Як зазначив Сергій Іщенко, військовослужбовці в/ч 3053 з перших днів після початку антитерористичної операції беруть участь у військових діях на Сході України. Заслуги їх неодноразово відзначено державними нагородами. Однак, окрім служби в зоні АТО, військовослужбовці Нацгвардії стоять на сторожі спокою звичайних громадян, несучи повсякденну службу з охорони громадського порядку, забезпечення громадської безпеки, охорони та оборони важливих об’єктів. Неодноразово військовослужбовці під час спільних патрулювань із поліцією допомагали попереджати злочини, сприяли їх швидкому розкриттю.

“Наша військова частина завжди відчувала підтримку всебічну підтримку від місцевої влади. Сьогодні нацгвардійці потребують інформаційної підтримки задля створення позитивного іміджу  військовослужбовця Національної гвардії України та залучення до її лав нових кадрів,” – підкреслив підполковник Іщенко.