30.01.2018 — 18:03

В останню путь провели воїна – земляка

Страшна чорна звістка надійшла на Полонщину. 27 січня 2018 року в зоні проведення Антитерористичної операції під час виконання службово-військового завдання в районі населеного пункту Верхньоторецьке Донецької області загинув наш земляк, 28-річний Мирослав Миколайович Сливка. Хлопець служив у батальйоні оперативного призначення імені Героя України, генерал-майора  Сергія Кульчицького.

Важко передати словами горе матері, яка втратила сина. 30 січня 2018 року із почестями поховали українського воїна у рідному місті, де він народився і виріс, звідки пішов виконувати свій військовий обов’язок захищати Вітчизну.

Провести Мирослава в останню путь  прийшли жителі Полонного, друзі, військовослужбовці, представники влади, волонтери. На центральній площі районного центру відбувся мітинг пам’яті, на якому згадували життєвий шлях воїна. Усі, хто прийшов попрощатися з бійцем, утворили живий коридор під час пам’ятної ходи та вигукували гасла «Слава Україні – Героям Слава!» та «Україна – понад усе». Після завершення мітингу похоронна  процесія вирушила до Святотроїцького  храму, де було відслужено громадську панахиду за  загиблим бійцем.  Поховали  Мирослава Сливку на місцевому кладовищі.

Герої не вмирають, їх пам’ятають вічно.

Вічна пам’ять тобі, Мирославе .