05.02.2018 — 17:24

Нацгвардійці на сторожі громадського порядку

Відповідно до «Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території міста Хмельницького» військовослужбовці Національної гвардії України виконують службу з охорони громадського порядку та безпеки громадян на теренах Хмельниччини.

Під час виконання службових завдань з охорони громадського порядку військовослужбовцями Національної гвардії України спільно з працівниками поліції  в місті Хмельницькому було попереджено вчинення правопорушення між громадянами, яке кваліфікується за статтею 125 ККУ (легкі тілесні ушкодження). Завдяки оперативному реагуванню вдалось попередити більш серйозні наслідки цієї події .

Також військовий наряд Національної гвардії України спільно з працівником поліції виконував службу з охорони громадського порядку по вулиці Проскурівська. Під час слідування маршрутом службова собака Ніка спрямувала наряд до групи осіб, які поводили себе підозріло. Після поверхневого огляду даних осіб було виявлено речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс, вагою близько 7 грам. Для проведення процесуальних дій була викликана слідча оперативна група.

За інформацією в/ч 3053 Національної гвардії України