08.02.2018 — 10:41

Хмельницькі нацгвардійці обговорили шляхи поглиблення співпраці з керівниками навчальних закладів

Військовослужбовці  військової частини 3053 Національної гвардії України провели зустріч з директорами загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької області під час їх перебування на курсах в обласному інституті післядипломної освіти.

Метою зустрічі є подальше удосконалення взаємодії між військовою частиною та навчальними закладами міста та області з питань зміцнення іміджу Національної гвардії України та підвищення довіри громадян до військовослужбовців-гвардійців.

Заступник командира військової частини по роботі з особовим складом підполковник Сергій Іщенко розповів керівникам навчальних закладів про концепцію розвитку Національної гвардії України на період до 2020 року, про найкращі інновації, які впроваджуються, основні функції Національної гвардії України.

У підсумку представники Нацгвардії та освітяни домовилися про подальшу співпрацю, зокрема, про проведення спільних іміджево-агітаційних заходів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів області, спрямованих на підвищення авторитету Національної гвардії України та популяризацію військової служби. Учасники зустрічі  отримали від військових інформаційно-роз’яснювальні  матеріали.

Капітан Ігор Леськов, 

в/ч 3053 Національної гвардії України